Rida Ranka

Ridning för dig med speciella behov.

Detta är en ny verksamhet vi startar i liten skala för att se vad det finns för behov och intresse, har ni egna tankar om vad ni önskar så är vi öppna för förslag och tar gärna emot idéer och synpunkter.

Vi hoppas också kunna utveckla verksamheten efterhand med hjälpmedel och anpassning.

Att ridning är bra för människan är allmänt känt. Lika bra är det för människor med speciella behov. Man kan se det som sjukgymnastik eller bara ren avkoppling. Många med funktionshinder blir bättre med hjälp av ridning


Tider efter överenskommelse. Just nu finns tider på jämna veckor, torsdag 16:30-18:00 dessa bokas senast onsdag samma vecka via sms 0723039046. Hos oss kan du med speciella behov få komma och rida eller köra på dina villkor och behov. Du rider enskilt och tiden är ca 30 minuter inkl. viss hästskötsel.

Pris 300 kr/30 min om man betalar /gång. Betala för 5 ggr/ 1400kr.

Skicka en intresseanmälan så bokar vi ett infomöte där ni får komma och prova rida/köra en gång för att sedan avgöra om detta är något för er. Tider, jämna veckor torsdagar mellan 16:00-18:00.

Om du inte kan komma:

Vid uteblivet besök utan avbokning måste vi debitera hela kostnaden pga. alla förberedelser vi måste göra innan du kommer.

Anmäl intresse på mejl kolsbro@telia.com